Ελιά και Διατροφή

Το ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες αλλά και χλωροφύλλη. Επιπλέον περιέχει υψηλά ποσοστά βιταμίνης Κ, ιχνοστοιχεία, σίδηρο και μονοακόρεστα λιπαρά οξέα.

Διαβάστε περισσότερα »

Προϊόντα

Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο

Το λάδι ελιάς ή το «χρυσό υγρό» σύμφωνα με τον Όμηρο, κατά την αρχαιότητα δεν ήταν απλά μια τροφή αλλά αποτελούσε σύμβολο υγείας και δύναμης.
Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο που παράγεται και εμφιαλώνεται από το «LIVELIA» είναι το φυσικό προϊόν που παράγεται από την ποικιλία ελιάς «μανάκι», η οποία προσδίδει στο λάδι μοναδικό άρωμα και ιδιαίτερη γεύση.

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο «LIVELIA» φημίζεται για τη φρουτώδη γεύση του, έντονο άρωμα και την ευχάριστη πικρή επίγευσή του, χαρακτηριστικά της φρεσκάδας του.

Το προϊόν διατίθεται με τους ακόλουθους τρόπους :

1. Τυποποιημένες συσκευασίες
1.1 γυάλινο μπουκάλι 500ml (χαρτοκιβώτιο 12 x 500)
1.2 γυάλινο μπουκάλι 750ml (χαρτοκιβώτιο 12 x 750)
1.3 πλαστικό δοχείο 1 λίτρου (χαρτοκιβώτιο 12 x 1 lt)
1.4 μεταλλικό δοχείο 3 λίτρων (χαρτοκιβώτιο 6 x 3 lt)
1.5 πλαστικό δοχείο 5 λίτρων
1.6 μεταλλικό δοχείο 5 λίτρων

2. Μη τυποποιημένο σε μεγάλες ποσότητες
(για διάθεση σε επαγγελματίες)

Ελιές Καλαμών

Αποτελούν μια από τις πιο γνωστές ποικιλίες ελιάς στην Ελλάδα. Ο καρπός τους συλλέγεται ώριμος από τον Νοέμβριο ως τα Χριστούγεννα και στην πλήρη ωρίμανση τους ο φλοιός τους αποκτά μαύρο σκούρο χρώμα. Οι ελιές Καλαμών της εταιρείας «LIVELIA» έχουν εξαιρετική υφή και χρώμα και αποτελούν μια άριστη επιλογή υψηλής γευστικότητας και θρεπτικής αξίας.

Σημείωση : Οι ελιές Καλαμών διατίθονται και εκπυρηνωμένες.

Το προϊόν διατίθεται με τους ακόλουθους τρόπους :
1. Τυποποιημένες συσκευασίες

1.1 Πλαστικό βαρέλι 3 λίτρων
1.2 Πλαστικό βαρέλι 20 λίτρων
1.3 Πλαστικό βαρέλι 80 λίτρων
1.4 Πλαστικό βαρέλι 220 λίτρων

2. Μη τυποποιημένο σε μεγάλες ποσότητες
(για διάθεση σε επαγγελματίες)

Δαμασκηνοελιές (Πράσινες ελιές)

Είναι γνωστές επίσης με την ονομασία γαϊδοροελιές (ή γαϊδουροελιές) και πράσινες λόγω του μεγάλου μεγέθους των καρπών τους. Η καλλιέργεια του συγκεκριμένου είδους ξεκίνησε αρκετά χρόνια πριν στην Αρκαδία και συνεχίζεται έως σήμερα.
Οι δαμασκηνοελιές χαρακτηρίζονται για τη δυνατή γεύση τους με την ευχάριστη πικράδα και την τραγανή σάρκα του καρπού τους. Αποτελούν την καλύτερη υγιεινή επιλογή για κάθε μεσογειακό πιάτο.

Σημείωση : Οι Δαμασκηνοελιές διατίθονται και εκπυρηνωμένες.

Το προϊόν διατίθεται με τους ακόλουθους τρόπους :
1. Τυποποιημένες συσκευασίες
1.1 Πλαστικό βαρέλι 3 λίτρων
1.2 Πλαστικό βαρέλι 20 λίτρων
1.3 Πλαστικό βαρέλι 80 λίτρων
1.4 Πλαστικό βαρέλι 220 λίτρων

2. Μη τυποποιημένο σε μεγάλες ποσότητες
(για διάθεση σε επαγγελματίες)